top of page

CFNS BOX

Od samog početka, naša vizija je bila da inspirišemo ljude da naprave pozitivne promene i približe se ostvarivanju svojih ciljeva. Kada smo ušli u svet CrossFita, postavili smo ambiciozan cilj - da transformišemo pejzaž fitnes industrije u našoj zemlji. Želeli smo stvoriti prostor gde članovi i treneri zajedno mogu napredovati, prevazilaziti granice i ostvarivati vrhunske rezultate.
 

Nismo težili samo upravljanju još jednim mestom za trening, već smo želeli da izgradimo kvalitetan klub sa poslovnim modelom i objektom koji su treneri sami oblikovali prema svojim visokim standardima. Danas smo prepoznatljivi kao CrossFit NS, prvi i jedini licencirani CrossFit klub u Novom Sadu, otvoren 2014. godine.
 

Naša predanost nije samo u pružanju treninga; mi smo zajednica koja podržava rast svakog pojedinca. Sa strašću prema održavanju visokih standarda i kontinuiranom podrškom, gradimo mesto gde se ostvaruju transformacije - kako fizičke, tako i mentalne.

Pridružite nam se na putovanju ka boljoj verziji sebe. Postanite deo CrossFit NS zajednice i doživite trening kao nikada pre.

Revolicija u Fitnesu sa CrossFitom

CrossFit, osnovan 2001. godine, nije samo metoda vežbanja; to je revolucija u fitnesu koja može transformisati svaki aspekt tvojeg života. Često se doživljava kao magija, ali u stvarnosti, to je proverena formula - formula koja deluje. Ovo je pristup koji nije ograničen, već se može prilagoditi bilo kom cilju, od poboljšanja zdravlja do postizanja vrhunskih performansi. CrossFit je postao sinonim za efikasnost koja je revolucionisala fitnes industriju, donoseći pozitivne promene milionima ljudi.
 

Naš fokus je razvoj funkcionalnog fitnesa, pripremajući pojedinca za sve zahteve svakodnevnog života. Ovaj pristup jača celokupno telo, od jezgra do ekstremiteta, kroz izvođenje složenih pokreta koji angažuju širok spektar mišića. Biti fit u CrossFitu znači biti kompetentan u različitim aspektima fitnesa, jer su svi podjednako važni.
 

Nasa specijalnost je izbegavanje specijalizacije! Mi verujemo u holistički pristup koji obuhvata raznolikost treninga, od radnji u malim grupama do prilagodljivosti svim uzrastima i nivoima fizičke spreme. Naš trening nije samo efikasan, već je i zabavan. Aktivira mentalne i fizičke potencijale, podstiče razvoj pozitivnog takmičarskog duha i postavlja temelje za promenu života. U CrossFitu, ne treniramo samo telo; treniramo celu osobu.

IMGL5080.jpg

Živopisna Atmosfera u CrossFit NS

 

U CrossFit NS trudimo se da budemo više od obične teretane. Želimo da osetite uzbuđenje kada se sretnete sa svojim trening partnerima, toliko da dolazite 30 minuta ranije kako biste se pripremili za trening. Nakon treninga, nadamo se da ćete ostati, uživati u kafi i razgovarati s prijateljima pre nego što se raziđete. A kada organizujemo društvene događaje, nadamo se da ćete dovesti svoju porodicu, dajući im priliku da se deca igraju zajedno ili da vaš partner shvati zašto svakodnevno posvećujete vreme CrossFitu.
 

Nije dovoljno samo biti najbolji u svojoj oblasti i imati edukovane trenere – mi se posebno trudimo da očuvamo jedinstvenu atmosferu u klubu. CrossFit NS je zajednica, a duh koji ovde vlada morate lično doživeti. Naša posvećenost nije samo u vežbanju, već i u stvaranju prostora gde se razvijaju prijateljstva i gde se osećate kao deo nečega većeg od samog treninga. Mi volimo reći da smo #communityfitnessnovisad - jer smo više od fitnesa, mi smo zajednica.

 

Upoznaj naš tim

 

Odlučni. Stručni. Strastveni. 

Naš tim je tu za vas u svakom trenutku. Da vas posavetuju, nauče, motivišu, podsete i odgovore na sva vaša pitanja...

Mike-profile-image_edited.jpg

Milan Majkić

Direktor

Mike-profile-image_edited.jpg

Bogdan Živanović

Glavni Trener

Mike-profile-image_edited.jpg

Jovana Đulejić

Info Pult

Mike-profile-image_edited.jpg

Damjan Vučurović

Menadžer

Mike-profile-image_edited.jpg

Strahinja Marković

Trener

Mike-profile-image_edited.jpg

Danica Urdarević

Marketing

Mike-profile-image_edited.jpg

Nikola Mudrinski

Trener

Mike-profile-image_edited.jpg

Jovan Čavić

Produkcija i marketing

Mike-profile-image_edited.jpg

Nataša Janković

Info Pult

METCON FORTFIGHT

 

Metcon FortFight, čuveno takmičenje, izdvaja se kao ne samo najveće na ovim prostorima, već i kao globalni sportski spektakl koji okuplja preko 1000 takmičara iz svih krajeva sveta. Ovo prestižno i elitno nadmetanje postavlja standarde visokog intenziteta i sportske izuzetnosti, pružajući nezaboravno iskustvo svim hrabrim učesnicima.

Tokom 2021. godine, Sremski Karlovci i Dvorska Bašta bili su fascinantni domaćini ovog sportskog spektakla od 27. do 28. avgusta. Naredne godine, 2022, Beograd i Ada Ciganlija su postali epicentar sportskog nadmetanja od 3. do 4. septembra. U 2023. godini, Beograd je ponovno bio domaćin Metcon FortFight, ovoga puta na Tašmajdanu, gde se takmičenje održalo od 2. do 3. septembra.

Ovo takmičenje pruža vrhunsku priliku za sportiste da testiraju svoje sposobnosti i veštine kroz izazovne discipline. Svaka lokacija obasjava se dinamičnom atmosferom, sportskim duhom i neizvesnošću, stvarajući ne samo test fizičke izdržljivosti već i snažan osećaj zajedništva među takmičarima.

Metcon FortFight postao je nezaobilazan događaj u kalendaru sportskih dešavanja, utemeljujući se kao mesto gde se susreću najbolji i gde nastaju nove sportske legende. Ovo takmičenje ne samo što ističe vrhunske atlete, već i inspiriše, promoviše fer plej, i podstiče ljubav prema sportu širom sveta.

bottom of page