top of page

CFNS BOX

Od samog početka naš cilj je bio da pomognemo ljudima da naprave promenu kako bi bili bliže ostvarenju svog cilja. Ušli smo u CrossFit sa ciljem da promenimo pejzaž fitnes industrije u našoj zemlji, obezbeđujući mesto gde članovi i treneri mogu napredovati. Nismo bili zainteresovani da upravljamo samo još jednim objektom gde se rade treninzi, već smo želeli da stvorimo kvalitetan klub sa poslovnim modelom i objektom koji su treneri izgradili za trenere. I to smo uradili. Danas smo poznati kao CrossFit NS koji je prvi i jedini licencirani CrossFit klub u Novom Sadu koji je svoja vrata otvorio 2014 godine.

 

CrossFit NS je više od tertane, mi smo zajednica izgrađena na sličnim ciljevima i idealima. To ne znači da smo svi isti, jer nismo. Težina na šipki ili veliki broj ponavljanja na tabli su beznačajni u poređenju sa zajedničkim naporom da danas postanemo samo malo bolji nego prethodnog dana. Ako mislite da biste želeli da budete deo toga, pozovite nas +381 21 66 22 387 ili svratite i vidite nas.

Revolucija u fitnesu
 

CrossFit je osnovan 2001. godine i može se koristiti za postizanje bilo kog cilja, od poboljšanja zdravlja do boljih performansi. CrossFit je toliko efikasan da se može osećati kao magija, ali u stvari, to je formula - formula koja funkcioniše. To je formula za sve što radimo, od stvaranja elitne kondicije do prevencije i preokretanja hroničnih bolesti. Inputi su ti koji nam daju rezultate, rezultate koji su revolucionisali industriju i promenili milione života na bolje.

 

Cilj je razvoj funkcionalnog fitnesa koji sprema pojedinca na sve zahteve svakodnevnog života. Ovakav vid treniranja jača čitavo telo, od "core-a" (eng: core = jezgro) ka ekstremitetima, kroz izvođenje tzv. složenih pokreta (multi-joint), koji angažuju veću grupu mišića.​

Onoliko si fit, koliko si kompetentan (dobar) u gore navedenim domenima fitnesa. Suština je dakle biti podjednako uspešan na svim poljima.

Naša specijalnost je izbegavanje specijalizacije!

Sa druge strane, tu su: rad u malim grupama (do 20 ljudi), prilagođenost treninga svim uzrastima, nivoima fizičke spremnosti, itd. 
Zabavan oblik treninga, aktivacija mentalnih i fizičkih potencijala, razvoj pozitivnog takmičarskog duha...

202 copy.jpg

ATMOSFERA U CROSSFIT NS—U

 

Trudimo se da budemo više od teretane. Nadamo se da ste toliko uzbuđeni što vidite svoje prijatelje iz termina da dolazite 30 minuta ranije da se pripremite za trening. Nadamo se da ćete se posle treninga družiti, uzeti kafu i ćaskati sa prijateljima pre nego što budete morali da odete. Nadamo se da ćete kada imamo društvene događaje dovesti celu svoju porodicu. Vaša deca mogu da se igraju sa drugom decom, ili vaš partner može da uvidi zašto svaki dan odvajate vreme za CrossFit.
 

Pored toga što se zalažemo da budemo najbolji u našoj oblasti i da imamo edukovane i obrazovane trenere, koji su tu ne samo da programiraju i drže  treninge za vas, već i da vode računa o atmosferi u klubu. CrossFit NS je više od treninga, taj duh koji vlada kod nas morate da osetite i da doživite. Mi volimo da kažemo da smo #communityfitnessnovisad

 

Upoznaj naš tim

 

Odlučni. Stručni. Strastveni. 

Naš tim je tu za vas u svakom trenutku. Da vas posavetuju, nauče, motivišu, podsete i odgovore na sva vaša pitanja...

Mike-profile-image_edited.jpg

Milan Majkić

Direktor

Mike-profile-image_edited.jpg

Bogdan Živanović

Glavni Trener

Mike-profile-image_edited.jpg

Jovana Đulejić

Info Pult

Mike-profile-image_edited.jpg

Damjan Vučurović

Menadžer

Mike-profile-image_edited.jpg

Strahinja Marković

Trener

Mike-profile-image_edited.jpg

Danica Urdarević

Marketing

Mike-profile-image_edited.jpg

Nikola Mudrinski

Trener

Mike-profile-image_edited.jpg

Jovan Čavić

Produkcija i marketing

Mike-profile-image_edited.jpg

Nataša Janković

Info Pult

METCON FORTFIGHT

 

Napravili smo najveće takmičenje na ovim prostorima. 
Prestižno elitno takmičenje gde bude preko 200 takmičara iz celog sveta.

2021 - Sremski Karlovci, Dvorska Bašta (27-28 avgust)
2022 - Beograd, Ada Ciganlija (03-04 septembar)

Slike govore mnogo više

bottom of page