top of page
Hand-Holding-Smart-Phone-App-Presentation-Mockuptest.jpg
CFNS-APLIKACIJA-2022-ikona.png

APLIKACIJA ZA ZAKAZIVANJE TRENINGA

U ubrzanom tempu svakodnevnog života, odlučili smo unaprediti vašu fitness rutinu stvaranjem CrossFit NS aplikacije. Ona je dostupna na svim platformama i kompatibilna sa svim modelima telefona.


Naša aplikacija omogućava praćenje svih aktivnosti u klubu, primanje obaveštenja i pregled treninga za svaki dan. U svakom trenutku možete proveriti preostali broj treninga i datum isteka članarine na vašem nalogu. Takođe, imate pristup istoriji vaših članarina. Sve ovo čini vaše iskustvo zakazivanja i praćenja treninga jednostavnim i efikasnim.

Preuzmi aplikaciju koja odgovara za tvoj telefon.

PREKO 80 TERMINA NEDELJNO

Svaki dan vam nudimo više od 14 termina za trening. Na našoj aplikaciji možete pregledati dostupne termine za taj dan i saznati tačno vreme početka treninga.
 

Naša teretana radi od 06:00 do 22:00 svakog radnog dana, subotom od 09:00 do 19:00, dok nedeljom ne radimo.

Raspored treninga

Ponedeljak

Ponedeljak-Mockup.jpg

* U pojedinim mesecima u toku godine broj termina se smanjuje u skladu sa brojem prijavljenih ljudi po treminu

ZAKAZIVANJE PROBNOG TRENINGA

Za vaš prvi probni trening, jednostavno nas pozovite i dogovorite termin koji vam najviše odgovara. Takođe, možete nam se javiti putem društvenih mreža kako biste brzo dobili odgovor i uskladili se oko željenog vremena treninga.
 

Nakon prvog probnog treninga, kreirat ćemo vam nalog, omogućujući vam da samostalno zakazujete treninge u terminima koji vam najbolje odgovaraju. Ovo olakšava proces zakazivanja i prilagođava se vašem ličnom rasporedu.

PREUZMI APLIKACIJU CROSSFIT NS

Brzo i jednostavno zakazivanje treninga

Preuzmi aplikaciju koja odgovara za tvoj telefon.

bottom of page