top of page

CENOVNIK

Pre nego vam predstavimo cenovnik, želimo da znate da je to najmanje bitna stavka za vas. Mi smo ti koji vas motivišu, tražeći od vas da vodite zdrav i aktivan način života. CrossFit NS će vam pomoći da transformišete sebe i inspirišete druge. Nismo obična teretana ili fitness centar; zajedno s vama, pomeraćemo granice! Učinite nešto za svoje telo i započnite promene. Ako postanete deo CFNS, garantujemo da će vam to biti najbolji sat vremena u danu!

CROSSFIT GRUPNI TRENINZI

 

Pored redovnog CrossFit treninga, imate mogućnost da učestvujete i u drugim programima koje možete pronaći na našoj aplikaciji ili se raspitati u klubu za dodatne informacije. Takođe, ako se odlučite za polugodišnju ili godišnju članarinu, trebate znati da vam stoje na raspolaganju određene pogodnosti, kao što su peškir i theragun. Za više informacija slobodno se dodatno raspitajte.

Drop IN.png
CrossFit 21.png
CrossFit 24.png
Open Gym.png
CrossFit + Open Gym.png
Polugodisnja.png
Godisnja.png

LOYALTY

Kada smo implementirali Loyalty program u klubu, nismo samo želeli da vam omogućimo uštedu novca, već smo želeli i da vas podstaknemo da redovno prisustvujete. Na taj način želimo da vas motivišemo da budete posvećeni klubu, gde svakodnevno vežbate i stvarate nove prijatelje.
Loyalty program podrazumeva da izvršite uplatu svakog meseca (minimum jednom). Nakon prolaska 6-12 meseci, postajete Loyalty član i ostvarujete popust od 500,00 RSD za L6 i 1.000,00 RSD za L12 na pakete sa 12 i 20 treninga. Ukoliko planirate da neki mesec otputujete ili imate druge obaveze, možete uzeti manji paket treninga (više informacija na pultu). U tom slučaju, mi ćemo tu uplatu uzeti u obzir kao da ste redovno uplatili svoju članarinu. Na ovaj način, održavamo ciklus u kojem svaki mesec ostvarujemo uplatu od vas, a vama pružamo odgovarajući popust u zavisnosti da li ste Loyalty član na 6 ili 12 meseci.
***Ako napravite pauzu od jednog meseca, automatski ćete biti isključeni iz loyalty programa. Molimo vas da budete pažljivi prilikom uplate nove članarine.***

 
CrossFit Loyalty 12.png
CrossFit Loyalty 6.png

CROSSFIT PERSONALNI TRENINZI

 

Što se tiče CrossFit personalnih treninga, nećemo se zadržavati previše na detaljima. Jednostavno nas pozovite, dogovorite sastanak, a sve ostalo prepustite nama.

PERSONALNI 4.png
PERSONALNI 8.png
PERSONALNI 12.png

POSEDUJEŠ FIRMU ILI ŽELIŠ DA TVOJA KOMPANIJA PRAKTIKUJE CROSSFIT?

 

U današnjem modernom dobu, mnogo toga se odvija online, provodimo dosta vremena sedeći, putujući, s malo fizičke aktivnosti. Velike korporacije su prepoznale ovo i počele su ulažu u svoje zaposlene, shvatajući da moraju biti zdravi i sposobni za različite izazove u životu.
Ako vodiš svoju firmu ili radiš u nekoj drugoj organizaciji, i želiš da tvoji zaposleni treniraju kod nas, slobodno nas kontaktiraj. Potrudićemo se da vam predočimo razloge zašto bi trebali trenirati baš kod nas.

CrossFit Company.png

CROSSFIT POKLON VAUČER

 

Ako razmišljaš o poklonu za rođendan ili neki drugi poseban trenutak, poklon vaučer je idealno rešenje da izvedeš nekoga iz njegove ili njene zone komfora i da probate nešto novo, nešto drugačije. Sigurno ćeš učiniti pravu stvar, a mi garantujemo da će ta osoba biti zahvalna što si joj/ mu promenio/la život.

CrossFit Poklon Vaucer.png

Kao što ste primetili, naš cenovnik nije zastrašujuć. Odaberite neki od dostupnih paketa i započnite svoju transformaciju već danas! 
Unapredite svoj život kroz snagu CrossFit NS. Transformišite sebe i inspirišite druge!

 
Rezervacija preko aplikacije je obavezna!
Trening možete otkazati sat i po vremena pre zakazanog termina.
bottom of page