top of page
IMGL9476.jpg

PROGRAMI I DEŠAVANJA

Pored toga što imamo 4 redovna programa u klubu, sa nama možete da uđete u avanturu sa raznim aktivnostima koje često organizujemo. Bilo da su to radionice o ishrani ili neko predavanje o treninzima, sigurno ćete upasti u neki ciklus programa, kao što su, Holiday Burner, CrossFit Open, CFNS Summer Games, CrossOut, Team Lift, Ladder Lift, i razna druga dešavanja. 

CROSSFIT

Funkcionalni trening

CrossFit trening je trening prilikom kojeg ćeš uz pomoć raznolikih rekvizita poput šipki, bučica, vreća sa peskom, ergometara i kettlebella poboljšati svoje sposobnosti i time biti bolji, jači i imati bolju kondiciju. Sve što ti je potrebno za kvalitetan život.

MOBILITY

Istezanje

Na treninzima mobilnosti ćeš provesti čitav termin u vežbama za poboljšanje mobilnosti i flexibilnosti. Time ćeš bar malo smanjiti negativan uticaj sedenja na poslu i poboljšati opšte zdravlje.

WEIGHTLIFTING

Olimpijsko dizanje

Ovi treninzi su namenjeni onima koji žele da nauče i usavrše tehnike dizanja tegova. Ove vežbe su veoma kompleksne i savetuje se posećivanje treninga za uvežbavanje tehnike pre nego što se krene sa radom na standardnim treninzima.

SKILL

Učimo nove pokrete

Skill treninzi se koriste za poboljšanje korišćenja tela u prostoru. Česte teme ovih treninga su gimnastika na vratilu, popularno šetanje na rukama, kao i usavršavanje veštine preskakanja vijače.

PERSONALNI TRENING

Trening 1 na 1

Individualni treninzi su namenjeni onima koji žele da nauče i usavrše tehnike i uvod u CrossFit trening. Radi se samostalno sa trenerom i priprema se za priključivanje grupi u kojoj će vežbač kasnije samostalno vežbati.

 
“The magic is in the movement, the art is in the programming, the science is in the explanation, and the fun is in the community.” Greg Glassman
bottom of page