top of page
  • CrossFit NS

10-20-18 Subota


* * * N O V O ! ! ! * * *

Većina će reći jaooooo opet nešto novo, zašto stalno nešto menjaju. E pa da bi vam bilo još bolje i da bi mogli pratiti svoj napredak.

Još ove nedelje objalvjujemo treninge na našoj internet stranici...

Puštena je u rad aplikacija za treninge (NIJE ZA REZERVACIJUTRENINGA), gde će se po istom principu objavljivati trening i sva obaveštenja dan ranije u 21 h. Kreiranjem svog naloga u ovoj aplikaciji možete zabeležiti svoj rezultat i uporediti ga sa ostalima iz kluba, komentarisati, paciti petaka za nečiji uspeh ili rezultat itd. mogućnosti su višestruke. Takođe kad se trening ponovi aplikacija će vam reći kada ste poslednji put radili ovaj trening i koji vam je bio rezultat. :D

Pored toga sve je BESPLATNO!!!

Aplikacija se zove SugarWOD i možete je skinuti za

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flatironssoftware.sugarwod

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/sugarwod/id665516348?mt=8

Prilikom pravljenja naloga ili nakon što ste napravili nalog, pretražite i navedite svoj "Gym" CrossFit NS (biće ga u bazi podataka sa sve našim logo-om).

Dakle ove nedelje ćemo paralelno objalvjivati trenine i na našem sajtu i preko aplikacije, a od sledeće nedelje samo preko aplikacije.

JAOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

 

n teams of 2 complete in the form you go I go for time: 10 Rounds 8 Wall Ball 9/6 kg 4 Power Clean 50/35 kg Then 10 Rounds 8 Burpee 4 Front Squat 50/35 kg Then 10 Rounds 8 Toes to Bar 4 Thruster 50/35 kg Time Cap: 30 min Scaled: 40/30 kg Rx+: 60/40 kg

Recent Posts

See All
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page